Siirt’te keklik avına 63 bin lira ceza

Siirt’te Kaçak Keklik Avlayan Kişiye 63 Bin TL İdari Para Cezası!

Siirt’te Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda kaçak keklik avı yapan bir kişi tespit edilerek 63 bin 91 TL idari para cezasına çarptırıldı.

DKMP 14. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Siirt Şefliği Av Koruma ve Kontrol Ekipleri, yapılan kontrollerde canlı olarak yakalanan 3 kınalı kekliği ele geçirdi. Yapılan tedavi ve rehabilitasyon işlemlerinin ardından keklikler doğal yaşam alanlarına geri bırakıldı.

Kaçak avcılıkta kullanılan tuzak ve kafes gibi malzemeler ise imha edildi. DKMP yetkilileri, kaçak avcılıkla mücadele konusunda kararlılıkla çalıştıklarını vurgulayarak, vatandaşlardan yaban hayatına karşı duyarlı olmalarını istedi.

Related Posts

MHP’de 11 büyükşehirde baraj krizi!

ORC Araştırma, Mayıs ve Haziran Siyasi Partilerin Oy Oranları Araştırması’na göre hazırladığı 30 büyükşehirdeki parti oy oranlarını kamuoyu ile paylaştı. MHP’nin 11 büyükşehirde baraj altında olduğu görüldü.

ABD’nin savaş planı: Trump için 3 gizli sığınak hazır

ABD’nin “Kıyamet Günü” planı, nükleer savaş senaryosunda başkanın hayatta kalmasını ve ülkeyi yer altından yönetmesini öngörüyor. Daha önce 11 Eylül saldırılarında devreye giren plan, olası bir Üçüncü Dünya Savaşı için yeniden gündemde.

Türkiye, ABD’nin İran’a saldırısını neden kınamadı? | Murat Yetkin: Bu politik bir tutum; Ankara kolaylaştırıcılığa talip

Türkiye, ABD’nin İran’a saldırısını neden kınamadı? | Murat Yetkin: Bu politik bir tutum; Ankara kolaylaştırıcılığa talip

Aralarında Türkiye de var! ABD’den bölge ülkelerindeki personeline ‘uyarı’ mesajı

ABD Dışişleri Bakanlığı, gece saatlerinde İran’a yönelik saldırının ardından, Ortadoğu’daki personeline “dikkatli olmaları” uyarısında bulundu. Bakanlık ayrıca bazı ülkelerdeki diplomatik temsilcilik çalışanlarından ise bulundukları ülkeleri terk etmelerini istedi.

Dünya İsrail’deki bu mesajı konuşmuştu! O pano değişti: ‘İşi bitir’di ‘Teşekkürler’ oldu

İsrail’de, ABD’nin İran’ın nükleer tesislerine yönelik saldırılar düzenlemesinin ardından büyük bir elektronik panoya ABD Başkanı Donald Trump’a hitaben “Teşekkürler Bay Başkan” ifadesi yansıtıldı.

Uşak’ta kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Uşak’ta kamyonet ile otomobil çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.