Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul’daki Özel Hastanede Şok İddialar Ortaya Atıldı!

Bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapması için zorlama yapıldığını sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı konuyu soruşturuyor.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görevli doktor Emrah Ergün ise sosyal medyada yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmalarına zorlandıklarını ve karşı çıktıklarında tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıklayarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler sürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Taşı, sopayı, silahı alan saldırıya geçti, ortalık savaş alanına döndü

Adana’da bazı dolmuş şoförleri, güzergahlarına dahil eden özel halk otobüslerine taş, sopa ve tabancayla saldırdı. Yaralananlar hastaneye sevk edilirken yaşanan saldırı anı kameralara yansıdı.

Son Dakika… CHP’nin TBMM Başkan adayı belli oldu

Son Dakika Haberi… CHP, TBMM Başkanlığı için Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ı aday olarak gösterdi.

Ege güne depremle uyandı!

Ege Denizi’nde Girit Adası’nda deprem meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe diplomasi trafiği: Somali ve Bulgaristan Cumhurbaşkanları ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin Somali’nin demokrasi yoluyla kalkınma vizyonuna destek olduğunu, terörle mücadelede Somali’ye verilen desteğin artarak süreceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sonlandırılması için gayretlerin sürdüğünü, Türkiye’nin bölgede barışı sağlamak amacıyla tarafları İstanbul’da bir araya getirmek için çalıştığını ifade etti.

Türkiye’de yaşayan Suriyelilerin sayısında son dönemde nasıl bir değişim yaşandı?

Türkiye’de yaşayan Suriyelilerin sayısında son dönemde nasıl bir değişim yaşandı?

Kamyon devrildi; 250 milyon arı serbest kaldı

ABD’nin Washington eyaletinde arı taşıyan bir kamyonun devrilmesi sonucu yaklaşık 250 milyon arı serbest kaldı.