Narin davasında karar belli oldu

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Davasında Son Karar Verildi

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olan Narin Güran’ın cesedi bulundu ve cinayet davası sonuçlandı. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Suçun faili olarak belirlenen Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Son dakika gelişmeleri için bizi takip etmeye devam edin…

Related Posts

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti

Haziran ayının son anket sonuçları belli oldu

ALF Araştırma, “Türkiye’nin Seçmen Panoroması, Haziran 2025” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas heyetiyle görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüntüyü Türkiye’den balıkçılar çekti: Ünlü turizm şehrinde devasa balina

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side açıklarında ava çıkan 4 amatör balıkçı, kıyıdan yaklaşık 7-8 kilometre uzakta devasa bir balinayla karşılaştı. Balıkçılar, su yüzeyinde seyreden balinayı fark ederek bu nadir anları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Trump: Kanada ile ticaret görüşmelerini kestik

Trump: Kanada ile ticaret görüşmelerini kestik

İktidar ‘İsrail yenildi’ demişti! Tel Aviv’de reklam panolarında Ahmet Şara detayı

İsrail’in Başkenti Tel Aviv’de bir reklam panosunda Abraham Anlaşmaları ile ilgili afiş yayınlandı. Görselde ABD Başkanı Trump ile beraber iktidarın Suriye’de desteklediği HTŞ lideri Geçici Hükümet Cumhurbaşkanı Ahmed Şara da bulunuyor