Müşterilerini bayıltıp taciz eden taksiciden savunma: Eşimi kıskandırmak için

Istanbul’da Taksi Şoförü Gözaltına Alındı

İstanbul’da faaliyet gösteren 28 yaşındaki taksi şoförü B.N., müşterilerini sarhoş ederek ya da ilaç kullanarak taciz etmekle suçlanıyor. İhbar üzerine polis tarafından gözaltına alınan şoför, adliyeye sevk edildi. Suçlamaları reddeden B.N., polise verdiği ifadesinde, çektiği görüntüleri eşini kıskandırmak amacıyla yaklaşık 7-8 ay önce çektiğini iddia etti. Müşterilerini ilaçlayarak taciz etmediğini savunan şoför, suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturma sonucunda gözaltına alınan B.N., Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulandı. Şüpheli, ifadesinde 7-8 ay önce bir kadınla tanıştığını ve alkollü olduğu için taksiye bindiğini, kadının uyuya kalması üzerine görüntüleri çektiğini söyledi. B.N., görüntüleri boşanma aşamasında olduğu eşini kıskandırmak için çektiğini iddia etti.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce evlendiği eşiyle boşanma sürecinde olduğunu belirten B.N., akrabalarının kendisini tehdit ettiğini ve bu görüntüleri kullanarak zor duruma düşürmeye çalıştığını iddia etti. Gözaltına alınan şoför, mağdur kadının kimliğine ulaşılamadığını belirten yetkililer tarafından adliyeye sevk edildi.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leyen ile Ukrayna lideri Zelenski “ateşkes” konusunda görüştü

Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leyen ile Ukrayna lideri Zelenski “ateşkes” konusunda görüştü

TKP, 27 maddede Türkiye ve Ortadoğu’daki gelişmeleri değerlendirdi: ‘Tarihsel bir dönüşümün izindeyiz’

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Merkez Komitesi’nce Türkiye ve Ortadoğu’daki gelişmelere ilişkin yayımlanan 27 maddelik değerlendirmede; “Yeni çözüm süreci yönetme krizini bir sermaye uzlaşısı ile aşma arayışının bir unsurudur. Aklına, vicdanına, ahlakına, emeğine güvenen, ülkesine, halka ve insanlığa inananların güçlerini birleştirdiği büyük ve tarihsel bir dönüşümün izindeyiz” denildi.

Konya’da skandal iddia! 10 yaşındaki çocuğun başı açık diye okula kaydına yapmadılar!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü H.A.,’nın 10 yaşındaki E.A isimli kız çocuğunu başı açık gerekçesiyle okula kaydını yapmadığı iddia edildi. Çocuğun ailesi ve Eğitim-İş Sendikası müdür hakkında suç duyurusunda bulundu.

Atatürk gençliği emanete sahip çıktı

19 Mayıs 1919’da çıktığı Samsun’dan bağımsızlık ateşini yakan, “Bütün umudum gençliktedir” diyerek cumhuriyeti gençliğe emanet eden Ata’ya özlem bitmiyor.

Afyon’da korkutan yangın

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde iş yerinde çıkan yangın maddi hasara ve paniğe neden oldu.

Uzmanlar ‘erkenden stoklayın’ uyarısında bulundu: Fiyatı yaz gelmeden tavan yapacak

Türkiye’de görülen zirai don felaketi, çok sayıda meyve ve sebze ürününde rekolteyi düşürürken, yaşananlardan olumsuz etkilenen ürünlerden biri de bal oldu. Kovan başına verimin yarı yarıya düştüğünü belirten bal üreticileri, fiyatların artacağı uyarısında bulundu. Uzmanlar, balın bozulmayan yapısına dikkat çekerek, ‘fiyatlar artmadan tüketeceğiniz kadarını şimdiden stok yapın’ şeklinde konuştu.