Karadeniz Off-Road Kupası’nın 3. Ayağı Ordu’da Gerçekleşti

Ordu’da Gerçekleşen 18. Karadeniz Off-Road Kupası Heyecanı

Ordu, off-road tutkunlarını bir araya getiren 18. Karadeniz Off-Road Kupası 3. ayak yarışına ev sahipliği yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Korgan Belediyesi işbirliğinde düzenlenen yarış, heyecan dolu anlara sahne oldu.

1700 rakımlı Korgan Yaylası’nda gerçekleştirilen yarış, zorlu parkuruyla dikkat çekti. Bazı araçların teknik arızalar nedeniyle yarışı tamamlayamadığı görüntülenirken, organizasyon ekibinin zamanında müdahalesi ile araçlar çekicilerle pistten çıkarıldı.

Yoğun sisin görüş mesafesini kısıtladığı yarışta, sporcular parkuru tamamlamak için mücadele etti. Renkli görüntülere sahne olan yarışların sonunda başarılı sporcular ödüllendirildi.

Her yıl farklı bir heyecanla gerçekleşen Karadeniz Off-Road Kupası, off-road tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Related Posts

Bolu’da Yangın Riski için Su Tankeri Önlemi

Göynük’te biçerdöverlere su tankerleri eşlik ediyor, orman yangınlarına karşı önlemler alınıyor.

Ümraniye’de kaza yapan otomobil alev aldı

İstanbul Ümraniye’de, Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil refüje çarptıktan sonra alev alarak yanmaya başladı. Kazada sürücü yara almazken, araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

Her markette satılıyor: Süt tozunda bakteri şoku… Yaşananların perde arkası… 100 ton imha edilecek

Her markette satılan süt tozu üretimine bakteri bulaştığı ve 100 tonun üzerindeki süt tozu imha edileceği iddia edildi. Yaşananların perde arkasına dair “liyakatsizlik” iddiaları” şaşkına çevirdi.

Ankara’da silahlı borç- alacak kavgası kamerada

Ankara’nın Mamak ilçesinde, borç- alacak nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

TBMM Komisyon masası… CHP çantasında neler var

Yeni çözüm süreci kapsamında Meclis’te kurulması planlanan komisyon öncesi CHP’nin masaya koyacağı ilkeler ve talepler netleşti.

Katil İsrail Gazze’de Han Yunus kentindeki Filistin Kızılay’ı karargahını bombaladı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Filistin Kızılay’ına ait karargahı hedef aldı. İlk belirlemelere göre saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.