Hindistan’da kısa devre yangını: 8’i çocuk 17 ölü

Hindistan Hyderabad Binada Yangın: 8 Çocuk Hayatını Kaybetti

Hyderabad’da bir binada elektrik tesisatındaki kısa devre sonucu çıkan yangında, 17 kişi yaşamını yitirdi. Yetkililer, ölümlerin tamamının duman soluma sebebiyle gerçekleştiğini, kimse yanık yaralanması almadığını açıkladı.

Yangında 8 Çocuk Hayatını Kaybetti

Yangında yaşamını yitiren çocukların 1 ile 7 yaşları arasında değiştiği belirtildi. Hindistan Başbakanı Narendra Modi, olayla ilgili yaptığı açıklamada “Yangından derin bir üzüntü duyuyorum. Kayıplarını yaşayanlara başsağlığı diliyorum. Yaralıların en kısa sürede iyileşmesini umuyorum” dedi. Modi, yangında hayatını kaybedenlerin yakınlarına para yardımı yapılacağını da bildirdi.

Related Posts

Sofuoğlu’nun piste çıkarttığı 6 yaşındaki oğlu kaza geçirdi!

Kenan Sofuoğlu’nun altı yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu, Kuzey Kıbrıs’ta katıldığı motor sporları festivalinde sıralama turunda geçirdiği kazayla izleyenleri korkuttu.

MHP’de 11 büyükşehirde baraj krizi!

ORC Araştırma, Mayıs ve Haziran Siyasi Partilerin Oy Oranları Araştırması’na göre hazırladığı 30 büyükşehirdeki parti oy oranlarını kamuoyu ile paylaştı. MHP’nin 11 büyükşehirde baraj altında olduğu görüldü.

ABD’nin savaş planı: Trump için 3 gizli sığınak hazır

ABD’nin “Kıyamet Günü” planı, nükleer savaş senaryosunda başkanın hayatta kalmasını ve ülkeyi yer altından yönetmesini öngörüyor. Daha önce 11 Eylül saldırılarında devreye giren plan, olası bir Üçüncü Dünya Savaşı için yeniden gündemde.

Türkiye, ABD’nin İran’a saldırısını neden kınamadı? | Murat Yetkin: Bu politik bir tutum; Ankara kolaylaştırıcılığa talip

Türkiye, ABD’nin İran’a saldırısını neden kınamadı? | Murat Yetkin: Bu politik bir tutum; Ankara kolaylaştırıcılığa talip

Aralarında Türkiye de var! ABD’den bölge ülkelerindeki personeline ‘uyarı’ mesajı

ABD Dışişleri Bakanlığı, gece saatlerinde İran’a yönelik saldırının ardından, Ortadoğu’daki personeline “dikkatli olmaları” uyarısında bulundu. Bakanlık ayrıca bazı ülkelerdeki diplomatik temsilcilik çalışanlarından ise bulundukları ülkeleri terk etmelerini istedi.

Dünya İsrail’deki bu mesajı konuşmuştu! O pano değişti: ‘İşi bitir’di ‘Teşekkürler’ oldu

İsrail’de, ABD’nin İran’ın nükleer tesislerine yönelik saldırılar düzenlemesinin ardından büyük bir elektronik panoya ABD Başkanı Donald Trump’a hitaben “Teşekkürler Bay Başkan” ifadesi yansıtıldı.