Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kazası: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs istinat duvarına sürterek durabildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, 14 kişinin yaralandığını ve durumu ciddi olan olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen çekimlerinin ardından taburcu edilebileceğini aktardı.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yolda kaymasından kaynaklandığını ifade ederek, “Otobüs kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Yolculardan bazıları bu nedenle yaralandı. Ancak şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu.” şeklinde konuştu.

Related Posts

25 yaş küçük sevgilisini paylaştı: Somer Şef aşka geldi

Ünlü şef Somer Sivrioğlu kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Tilbe Uslu’nun doğum gününü kutladı.

Sıcaklık bir günde 8 derece düştü: Balkanlardan gelen serin hava İstanbul’a nefes aldırttı

Dün Türkiye’nin dört bir yanında termometreler 40 dereceye kadar çıkarken, vatandaşlar gölgelik alanlarda serinlemeye çalıştı. Kapalı çarşılar, cami avluları ve ağaç altları sıcaktan kaçanların uğrak noktaları haline geldi. Bugün hava nasıl olacak …

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı

Jet sosyetenin tatil cennetinde 1,5 kilogram altında dolaştı: Ortalığı birbirine kattı

Dünya jet sosyetesi ve milyarderlerinin tatil cenneti Mikonos’ta ki bir beach cluba gelen kolunda ve boynunda yaklaşık 1,5 kilogram altın ve pırlanta taşıyan kişi ilgi odağı oldu.