Gaziosmanpaşa’da berber dükkanına silahlı saldırı

Gaziosmanpaşa’da Berber Dükkanına Silahla Ateş Açıldı

Gaziosmanpaşa’da bir berber dükkanına silahla ateş açılması olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi’nde gece saatlerinde berberde tıraş olan 4 kişi, husumetli oldukları kişileri dışarı çıkarmaya çalıştı. Kuaför Furkan Başkaya ise kavga çıkmasını önlemek için husumetlilerin dükkanı terk etmesini istedi. Bunun üzerine 4 kişi, kuaföre saldırdı.

Olayın ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. 3 şüpheli kaçarken, 1 kişi gözaltına alındı. Hafif yaralanan Furkan Başkaya, iş yerini kapatıp hastaneye gitti. Dönen şüpheliler ise kapalı dükkanın penceresine, camlarına ve içerideki televizyona 6 el ateş etti.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırganları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“Başka Yerde Kavga Edin Dedim, Bana Saldırdılar”

Ayrıca, berber dükkanındaki kavga ve kurşunlama anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kuaför Furkan Başkaya, “Dün gece dükkanıma giren bir kişi, müşteri ile tartıştı. Kavga çıkacağını anlayınca, ‘Başka yerde kavga edin.’ dedim. Bunun üzerine bana saldırdılar. 3-4 kişi beni dükkanımda darp etti. Polislerle hastaneye giderken, kapalı dükkanıma 6 el ateş edildi. Durumdan şikayetçiyim. Dükkanımda hasar meydana geldi. Camlar ve televizyonum kırıldı. Ben sadece iş yerimi korumak istedim.” şeklinde konuştu.

(Anadolu Ajansı)

Related Posts

Bina sahibi ve yöneticilerini yakından ilgilendiriyor: Süre uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile mevcut binaların yangından korunma tedbirleri için süre 31 aralık 2025’e uzatıldı.

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti

Haziran ayının son anket sonuçları belli oldu

ALF Araştırma, “Türkiye’nin Seçmen Panoroması, Haziran 2025” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas heyetiyle görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Şura Meclisi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüntüyü Türkiye’den balıkçılar çekti: Ünlü turizm şehrinde devasa balina

Antalya’nın Manavgat ilçesi Side açıklarında ava çıkan 4 amatör balıkçı, kıyıdan yaklaşık 7-8 kilometre uzakta devasa bir balinayla karşılaştı. Balıkçılar, su yüzeyinde seyreden balinayı fark ederek bu nadir anları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Trump: Kanada ile ticaret görüşmelerini kestik

Trump: Kanada ile ticaret görüşmelerini kestik