Gaziantep’te 1 milyon TL değerinde kaçak malzeme ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Ekipleri Kaçakçılıkla Mücadelede Operasyon Düzenledi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğiyle Oğuzeli ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir iş yerine operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda, S.A. adlı şahsa ait iş yerinde gerçekleştirilen aramada piyasa değeri 1 milyon 250 bin TL olan 50 adet cep telefonu, 22 adet akıllı kol saati, 37 adet kablosuz kulaklık ve diğer kaçak ürünler ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan şüpheli S.A. hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Related Posts

Arı nüfusu tehdit altında: Bilim insanları uyardı

Bilim insanları, arı nüfusunun, savaşlar, mikroplastikler ve ışık kirliliği gibi yeni tehditler nedeniyle yok olma tehdidi altında olduğunu belirtti.

İsrail Gazze’deki Avde Hastanesi’nin ilaç deposunu vurdu

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Avde Hastanesi’nin ilaç deposunu hedef aldığı ve çıkan yangının hala sürdüğü bildirildi.

6.1 sonrası Akdeniz’de okullar tatil edildi, binalarda hasar oluştu

Bu sabah saatlerinde Akdeniz’deki turistik Girit Adası’nın Neapolis kenti açıklarında meydana gelen ve 6.1 büyüklüğündeki deprem Ege ve Akdeniz’deki adalar ile anakaradaki Attika bölgesinde etkili oldu. Girit Adası’nda heyelanlar meydana geldi, okullarda eğitim öğretime ara verildi.

Şili Devlet Başkanı Boric: “İsrail hükümeti Gazze’de etnik temizlik yapıyor”

Şili Devlet Başkanı Boric: “İsrail hükümeti Gazze’de etnik temizlik yapıyor”

Ziyagil çiftliği satışa çıkarıldı

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından Aşk-ı Memnu dizisininde Ziyagil ailesinin tatil kaçamağı için sık sık gittiği Arsen Hala’nın devasa çiftliği 195 milyon TL’ye satışa çıkarıldı.

Bankacının sır ölümü

Bir kamu bankasında şube müdürü olan İhsan Yazıcıoğlu, başından tek kurşunla vurulmuş şekilde bulundu. Olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.