Fidan, Bağdat’ta Irak Güvenlik Danışmanı ile Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Ulusal Güvenlik Danışmanı Kasım Araci ile Bağdat’ta Buluştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak ziyaretleri kapsamında Bağdat’ta önemli bir görüşmeye imza attı. Fidan, Irak Ulusal Güvenlik Danışmanı Kasım Araci ile başkent Bağdat’ta bir araya geldi.

  • Hakan Fidan, Bağdat Ziyaretinde Irak Ulusal Güvenlik Danışmanı ile Görüştü
  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Irak’taki Temasları Devam Ediyor
  • Görüşme, Bağdat’ta Gerçekleşti

Related Posts

Beşli çetenin ikisi satılıyor: Erdoğan’ın gazabına uğradılar

Kamuoyunda ‘beşli çete’ olarak bilinen ve Türkiye’de devlet ihalelerinin büyük bölümünü almalarıyla tepki çeken şirketler, 19 Mart’ta başlayan İBB operasyonlarının ardından iktidarın kıskacına alındı. Gazeteci Timur Soykan’ın iddiasına göre, beşli çete içerisinde yer alan iki holding, kendilerine yönelik bir operasyon başlatılabileceği endişesiyle piyasa değerinin oldukça altında bir bedelle satılıyor.

Eşi ve çocukları yangında can vermişti: Tutuklu babanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Aydın’da eşi ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği yangına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan itfaiye personeli babanın, olay günü yangın çıkan evine gelip, gittiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

F-35’e hazırlık mı? ABD’den Türkiye’ye 304 milyon dolarlık füze satışı

ABD, Türkiye’ye 304 milyon dolarlık füze satışına yeşil ışık yaktı. 113 füzeyi kapsayan anlaşma, NATO ortaklığını güçlendirmeyi hedefliyor. Satış, kongre onayı sonrası yürürlüğe girecek.

Hüseyin Baş hakkında hapis istemi! Partiden açıklama geldi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Hüseyin Baş hakkında 8 yıl 2 aya kadar hapis istedi. Baş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Benden bu kadar korktuğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Batman’da şarampole devrilen TIR’daki 3 kişi yaralandı

Batman’da meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

TBMM’ye 3 yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi

Meclis Başkanlığına 3 milletvekili hakkında 3 dokunulmazlık dosyası sunuldu.