Evden cephane çıktı: ‘Polis, silahları çıkarınca şoke olduk’ dedi

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ruhsatsız Silah Bulunduran Evde Operasyon Düzenledi

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Onur Mahallesi’ndeki bir evde çok sayıda ruhsatsız silah olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, Mehmet D. ile kardeşi Şerif D.’nin (42) yaşadıkları 2 katlı eve operasyon düzenledi.

Polis, adreste yaptığı aramada merdiven boşluğundaki valizin içinde 11 ruhsatsız tabanca, 34 şarjör, ruhsatsız av tüfeği, 19 tabanca parçası, çelik yelek ve 4 mermi ele geçirdi. Mehmet D. ile Şerif D. gözaltına alındı. Mehmet D., ifadesinde, “Konuyla bir ilgimiz yok. Polis, silahları çıkarınca şoke olduk, şaşırdık” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet D. ile Şerif D., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.



Related Posts

Son Dakika… CHP’nin 5. miting adresi belli oldu!

Son Dakika Haberi… İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından her Çarşamba İstanbul’da düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin beşincisinin Silivri’de yapılacağı açıklandı.

İstanbul’un barajları yaza hazır mı? Su seviyesi yeniden geriledi

İstanbul’a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 80’in altına düştü. İSKİ verilerine göre kente su sağlayan barajlarda şu an 693 milyon metreküp su bulunuyor. Yaz ayları yaklaşırken su tüketimi artmaya devam edecek.

Resmî Gazete’de bugün (10 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 10 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

130 kişinin öldüğü Çuhadar Sitesi davasında 1 hapis, 1 beraat

Kahramanmaraş’ta 130 kişinin hayatını kaybettiği Çuhadar Sitesi’nin 6 Şubat’taki ilk depremde yıkılması ile ilgili Sıtkı Okumuş (57) 15 yıl 6 ay 24 gün hapis cezasına çarptırıldı, Fatih Karakale (67) beraat etti, firari Enes Köksalmış’ın (58) dosyası ayrıldı.

Doğalgaz hattına yıldırım düştü, alevler iki gün boyunca sönmedi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde doğal gaz boru hattına yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan yangın, iki gün süren kontrollü müdahalenin ardından söndürüldü. Gaz akışında herhangi bir aksama yaşanmadı.

Son dakika… Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu adliyeye geldi

Menajer Ayşe Barım soruşturmasında ‘yalancı’ tanıklık yaptıkları gerekçesiyle yargılanan oyuncular Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu adliyeye geldi… İki ünlü oyuncu, 2 ila 4 yıl arasında hapis istemiyle ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir