Haber

Emine Erdoğan’dan “Kalanlar” Filistin Sergisi paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, dün açılışını gerçekleştirdiği “Kalanlar” Filistin Sergisi’ne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan, “Kalanlar” Filistin Sergisi’nde

Dün gerçekleşen “Kalanlar” Filistin Sergisi’nin açılışını yapan Emine Erdoğan, etkinlikle ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Nişantaşı’nda Kalyon Kültür’ün bulunduğu Tarihi Taş Konak’ta düzenlenen sergi, Gazze’deki direnişin sanat yoluyla anlatılmasını hedefliyor. Bu etkinlik, Kalyon Vakfı ve Türk Kızılay işbirliğiyle hayata geçirildi.

Emine Erdoğan, paylaşımında sergiden bir videoyu da paylaşarak, “Gazze’nin yeniden doğuşuna tanıklık etmek istiyoruz. Bu sebeple, geride kalanlarla dayanışma içinde olarak, umudun ve direnişin parçası olmalıyız. Bu sayede Hanzala’nın yüzü tekrar gülecek” dedi. – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir