Bursa’da maden ocağında göçük: 1 işçi toprak altında

Mesajlaşma Uygulaması WhatsApp Artık Ücretsiz!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, artık kullanıcılarından ücret almıyor. Şirketin resmi blogunda yapılan duyuruya göre, bundan sonra herhangi bir abonelik ücreti talep edilmeyecek.

Yeniliklerle Dolu Güncelleme!

WhatsApp’ın sunduğu yeni özellikler arasında grup kısa adları, sohbet penceresi özelleştirme seçenekleri ve mesaj gönderme sınırının artırılması da bulunuyor. Ayrıca, uygulama üzerinden sesli ve görüntülü arama özelliğinin de kısa süre içinde aktif hale getirilmesi bekleniyor.

WhatsApp CEO’su John Doe, yaptığı açıklamada, “Kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmak için sürekli olarak uygulamamızı geliştirmeye devam ediyoruz. Artık hiçbir kullanıcımız abonelik ücreti ödemek zorunda kalmayacak ve tüm yeni özelliklerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.” dedi.

Uygulamanın güncel sürümü App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebilir durumda. Ayrıca, WhatsApp’ın resmi web sitesi üzerinden de güncelleme ile ilgili detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir.

Related Posts

İstanbul’da tehlikeli söküme komik ceza

İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bir binada gerçekleşen tehlikeli söküm işlemine 15 bin lira ceza kesildi.

İş vaadiyle Rusya’ya gitti: Kendini savaşın ortasında buldu

Kübalılar, sosyal medyada yayınlanan ve iş vaadinde bulunan ilanlara başvurdu. İş ilanıyla Rusya’ya giden Kübalılar, kendilerini savaşın ortasında buldu. Yunanistan’ın başkenti Atina’ya kaçmayı başaran 37 yaşındaki Francisco Garcia, yaşadıklarını anlattı.

AKP’li üyenin ‘Türkiye hukuk devletidir’ çıkışı belediye meclisini güldürdü

Çanakkale Belediye Meclisi’nde AKP’li üyenin “Türkiye demokratik bir hukuk devletidir” ifadeleri, diğer üyeleri güldürdü. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, AKP’li üyeye “Sen bizi güldürdün, Allah da seni güldürsün” dedi.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Meclis Komisyonu’ndan geçti: En düşük emekli aylığı 16 bin 881 TL’ye yükseltilecek

Meclis Komisyonu’ndan geçti: En düşük emekli aylığı 16 bin 881 TL’ye yükseltilecek

Cephede hayatını mıknatıs kurtardı: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna’da cephe hattında geliştirilen yeni manyetik cihaz, şarapnel yaralanmalarında devrim oluşturdu. Ukraynalı bir askerin kalbine saplanan metal parça, mıknatısla çıkarıldı.