Aksaray’da komşusunu bıçakla yaralayan şüpheli gözaltına alındı

Şehit Ali Yıldırım Sokak’ta Yaşanan Kavgada Bir Kişi Yaralandı

Şehit Ali Yıldırım Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanda oturan 37 yaşındaki Muhammet C. ile komşusu 38 yaşındaki M.A. arasında anlaşılamayan bir sebep yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından kavgaya dönüşmesiyle M.A, bıçak kullanarak Muhammet C’yi yaraladı.

Olayın haber verilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis memuru ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralanan Muhammet C, hızla olay yerine ulaşan sağlık personeli tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, saldırgan M.A’yı gözaltına aldı.

Related Posts

Afyon’da korkutan yangın

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde iş yerinde çıkan yangın maddi hasara ve paniğe neden oldu.

Uzmanlar ‘erkenden stoklayın’ uyarısında bulundu: Fiyatı yaz gelmeden tavan yapacak

Türkiye’de görülen zirai don felaketi, çok sayıda meyve ve sebze ürününde rekolteyi düşürürken, yaşananlardan olumsuz etkilenen ürünlerden biri de bal oldu. Kovan başına verimin yarı yarıya düştüğünü belirten bal üreticileri, fiyatların artacağı uyarısında bulundu. Uzmanlar, balın bozulmayan yapısına dikkat çekerek, ‘fiyatlar artmadan tüketeceğiniz kadarını şimdiden stok yapın’ şeklinde konuştu.

Son dakika… İsrail Gazze’ye yönelik geniş çaplı kara harekatı başlattı

İsrail ordusu, Gazze’ye yönelik geniş çaplı kara saldırısı başlattığını bildirdi. Saldırıya aktif görevdeki askerlerle beraber son dönemde göreve çağırılan yedek askerlerin de katılacağı kaydedildi.

Vatandaşlar AKP’li vekilin maden ocağını atık suyunu dereye boşaltırken yakaladı

AKP Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün Doğankent ilçesi Çatalağaç Köyü’ndeki maden ocağının atık havuzundaki suyun dereye boşaltıldığı yurttaşlarca kaydedildi.

5’bine yakın otel mühürlendi, turizm yöneticisi isyan etti

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Onursal Kurucu Başkanı Serdar Karcılıoğlu, “Otellerin hemen hemen hepsi sokaklara dökülmüş şekilde satılığa dökülmüş durumda. 14 milyar doların üstünde de borç batağındalar. Türkiye’de 1 milyon 700 bine yakın bir turizm yatağımız var. Bunun 4 bin 500 oteli de Turizm Bakanlığı’nın yapmış olduğu bir hata yüzünden mühürlü durumda” dedi.

Şiddetli rüzgar Kocaeli’ni uçurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sağanak ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkili olan sağanak ve rüzgar sabah saatlerinde etkisini arttırdı.