AK Partili Kaya: Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan Erdoğan’dır

Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.

AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.

Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Netanyahu ve New York’un Müslüman belediye başkan adayı Mamdani arasında tutuklama tartışması

New York Belediye Başkanı seçilirse kendisini Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) kararınca tutuklayabileceğini söyleyen Müslüman aday Zohran Mamdani’ye yanıt veren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “(New York’a) Oraya Başkan Trump ile beraber gideceğim” dedi.

Almanya’nın üç eyaletinde orman yangını

Almanya’nın Thüringen, Saksonya ve Brandenburg eyaletlerinde devam eden orman yangınlarına karşı mücadele devam ediyor.

İmamoğlu AKP’li siyasetçilere seslendi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu AKP siyasetçilere, bürokrasiye ve iş dünyasına seslendi.

Marmaray seferlerinde aksama

İstanbullular güne Marmaray seferlerinde aksamayla başladı.

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

DEM Parti heyeti İmralı’ya gitti

DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol’dan oluşan İmralı heyeti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gitti.