Sofuoğlu’nun piste çıkarttığı 6 yaşındaki oğlu kaza geçirdi!

Kenan Sofuoğlu’nun 6 Yaşındaki Oğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Motor Sporları Festivalinde Zafer Kazandı!

Kenan Sofuoğlu’nun adıyla özdeşleşen motor sporları dünyasında, bu kez dikkatleri 6 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu üzerine toplandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen motor sporları festivalinde minik sporcu, adeta bir kahraman gibi hem korkuttu hem de gururlandırdı.

Sıralama turunda yaşadığı kazaya rağmen, ana yarışta gösterdiği üstün performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Zayn, birinci olarak podyumun zirvesine çıkmayı başardı.

Motosiklet Virajda Kontrolden Çıktı!

Festivalin sıralama seansında yaşanan kazada Zayn’ın motosikleti virajda kontrolünü kaybederek devrildi. Bu anlar, pist kenarındaki izleyiciler arasında büyük bir şok etkisi yarattı. Ancak sağlık ekibi hemen müdahale ederek durumu kontrol altına aldı ve herhangi bir ciddi yaralanma olmadı.

Related Posts

Trump Gazze için tarih verdi

ABD Başkanı Donald Trump, Trump, Florida’daki göçmen gözaltı merkezini ziyaret etmek üzere Beyaz Saray’dan ayrıldığı sırada gazetecilere konuştu. Donald Trump, 7 Temmuz Pazartesi günü Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yapacağı …

Son dakika… Bakanlıktan 81 ile ‘acele’ kodlu yazı: Türkiye genelinde hayvan pazarları kapatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı sonrasında artış gösteren şap hastalığı nedeniyle 81 ilin tarım ve orman müdürlüklerine “acele” kodlu yazı gönderdi. Yazıyla birlikte ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.

Antalya’da feci kaza! 26 yaralı

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 26 kişi hafif yaralandı.

CHP’li Bakan’dan şafak operasyonuna tepki

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CH İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da olduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan, “Kaçma şüphesi yok. Bu insanların adresleri belli, her gün halkın önünde olan kişiler. İfadeye çağrılsalardı elbette giderlerdi.” değerlendirmesini yaptı.

Bina sahibi ve yöneticilerini yakından ilgilendiriyor: Süre uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile mevcut binaların yangından korunma tedbirleri için süre 31 aralık 2025’e uzatıldı.

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti