İsrail Gazze’deki Avde Hastanesi’nin ilaç deposunu vurdu

Gazze’deki Avde Hastanesi’nde İlaç Deposuna İsrail Saldırısı

Gazze’deki hastane yönetiminin yaptığı açıklamada, Tel ez-Zaatar bölgesinde bulunan Avde Hastanesi’nin içindeki ilaç deposunun Israil ordusu tarafından hedef alındığı ve yangının halen sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, çıkan yangının hastanedeki yaralılar ve sağlık ekibinin hayatını tehlikeye attığı vurgulanarak, hastane personelinin yangını söndürmeye çalıştığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, ateş çemberinin genişlediği ve yangınla mücadele imkanlarının kısıtlı olduğu, Israil ordusuna bağlı tankların hastaneyi yeniden kuşatmaya çalıştığı bilgisi paylaşıldı.

Israil ordusu, dün akşam da Avde Hastanesi’ni hedef almış, topçu atışlarıyla hastanenin 3’üncü katını vurmuştu. 18 Mayıs’ta da Gazze Şeridi’ndeki Avde Hastanesi’nin hayati birimlerinin ağır hasar gördüğü bildirilmişti.

Related Posts

9 AB ülkesinden bazı sözleşmelerin gözden geçirilmesine yönelik mektup girişimi

9 AB ülkesinden bazı sözleşmelerin gözden geçirilmesine yönelik mektup girişimi

Kaçırıldığı iddiası sosyal medyayı salladı

İş dünyasının önde gelen isimlerinden İnan Kıraç’ın Koç Üniversitesi Hastanesi’nden kaçırıldığı iddia edildi. Sosyal medyaya düşen bir videodan sonra Emrullah Erdinç konuyu açıklayan bir paylaşım yaptı

Arı nüfusu tehdit altında: Bilim insanları uyardı

Bilim insanları, arı nüfusunun, savaşlar, mikroplastikler ve ışık kirliliği gibi yeni tehditler nedeniyle yok olma tehdidi altında olduğunu belirtti.

6.1 sonrası Akdeniz’de okullar tatil edildi, binalarda hasar oluştu

Bu sabah saatlerinde Akdeniz’deki turistik Girit Adası’nın Neapolis kenti açıklarında meydana gelen ve 6.1 büyüklüğündeki deprem Ege ve Akdeniz’deki adalar ile anakaradaki Attika bölgesinde etkili oldu. Girit Adası’nda heyelanlar meydana geldi, okullarda eğitim öğretime ara verildi.

Şili Devlet Başkanı Boric: “İsrail hükümeti Gazze’de etnik temizlik yapıyor”

Şili Devlet Başkanı Boric: “İsrail hükümeti Gazze’de etnik temizlik yapıyor”

Ziyagil çiftliği satışa çıkarıldı

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından Aşk-ı Memnu dizisininde Ziyagil ailesinin tatil kaçamağı için sık sık gittiği Arsen Hala’nın devasa çiftliği 195 milyon TL’ye satışa çıkarıldı.