Antalya’da Motosiklet Kazası: Yaralı, Sürücü Firar Etti

Antalya Gazipaşa’da Motosiklet Kazası: Yaralı Vatandaş, Sürücü Firar Etti

Bir vatandaş, Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Ekmel Mahallesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Akşam saatlerinde Gazipaşa’nın Ekmel Mahallesi D-400 Karayolu’nda meydana gelen kaza, henüz belirlenemeyen bir sürücünün 07 BYE 158 plakalı motosikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki Musa B.’ye çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Musa B. yaralandı ve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrası sürücü motosikletini olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!

Maydanoz-Limon Kürü sağlığımıza zararlı mı ? Uzmanlar, maydanoz ve limon kürünün özellikle kalp sağlığı hastaları üzerinde olumsuz etkileri olduğunu bildirdi.

İşte bazı insanların zehirlenip bazılarının zehirlenmemesinin nedeni…

Gıda zehirlenmeleri, her yıl binlerce kişiyi etkileyen yaygın bir sağlık sorunu. Ancak ilginç bir şekilde, aynı ortamda bulunan bazı insanlar bu durumu yaşarken, bazıları ise hiç etkilenmiyor. Peki, bu farkı yaratan faktörler neler?

Kola veya enerji içeceği değil: Bu içecek kansere neden oluyor

Ne kola ne enerji içeceği… Asıl tehlike aslında bu içecekteymiş. Uzmanlar, bu içeceklerin kanser riskini artırabileceğine dikkat çekti.

Tükenmişlik sendromu nedir, belirtileri nelerdir?

Tükenmişlik belirtileri yoğun iş temposunda göz ardı edilebilir. Ancak bunları fark etmek, dışarı çıkamayacak ve çalışamayacak hale gelmeden önce önlem almanıza yardımcı olabilir.

Benlerinizi tek tek kontrol edin: Az fark edilen işaretler risk oluşturuyor

Cilt kanserlerinin en ölümcül türlerinden biri olan melanom, erken fark edilmediğinde hayati risk oluşturuyor. Londra Üniversitesi Koleji Hastanesi’nde görevli dermatolog Dr. Conal Perrett, melanomun genellikle bilinen belirtilerinin yanı sıra daha az fark edilen bazı işaretlere de dikkat çekiyor.

Kusma, kanama ve karın şişliğiniz varsa dikkat!

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Alper Sözütek, dünyada 3’üncü sıklıkta görülen kolorektal kanser vakalarının bölgede 20’li yaşlara kadar indiğine dikkati çekip, “Tuvalet alışkanlığında değişiklik, bulantı, kusma, kanama, karın şişliği gibi durumlar bir anda beliriyorsa ve özellikle 40 yaş üzerindeyseniz; kolorektal kanser ön tanısına sahipsiniz diyebilirim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir