Gümüşhane’de Kaygan Yolda Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Kar Yağışı Sonucu Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Bulunmakta

Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıkan ve istinat duvarına çarparak duran bir yolcu otobüsünde, 5’i çocuk toplamda 14 kişi yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde saat 20.00 sularında gerçekleşti. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda istinat duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında camlar kırılırken, yaralanan 5’i çocuk toplam 14 kişi sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, tedavileri tamamlanan 14 yaralının kısa sürede taburcu olacağını belirtti.

Panik Anları Cep Telefonu Kamerasında Kaydedildi

Kaza sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklar arasında ağlayan çocuklar bulunmaktadır.

Related Posts

Son dakika… Bakanlıktan 81 ile ‘acele’ kodlu yazı: Türkiye genelinde hayvan pazarları kapatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı sonrasında artış gösteren şap hastalığı nedeniyle 81 ilin tarım ve orman müdürlüklerine “acele” kodlu yazı gönderdi. Yazıyla birlikte ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.

Antalya’da feci kaza! 26 yaralı

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 26 kişi hafif yaralandı.

CHP’li Bakan’dan şafak operasyonuna tepki

Aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CH İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da olduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan, “Kaçma şüphesi yok. Bu insanların adresleri belli, her gün halkın önünde olan kişiler. İfadeye çağrılsalardı elbette giderlerdi.” değerlendirmesini yaptı.

Bina sahibi ve yöneticilerini yakından ilgilendiriyor: Süre uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile mevcut binaların yangından korunma tedbirleri için süre 31 aralık 2025’e uzatıldı.

İliç maden faciasında sanıklar beraat talep etti

9 kişinin hayatını kaybettiği İliç maden faciasının 2. duruşması bugün görüldü. Tutuklu 9 sanık tahliyesini talep etti

Haziran ayının son anket sonuçları belli oldu

ALF Araştırma, “Türkiye’nin Seçmen Panoroması, Haziran 2025” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.