Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşanan acil durumda, bir personelin çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından zamanında kurtarıldı. Haberin duyulması üzerine harekete geçen hayvanseverler, yavruların sağlığı için hemen bir veteriner hekime başvurdu.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark etti. Hemen müdahale eden hayvanseverler, yavruları çıkardıktan sonra barınak çalışanları tarafından beslenmeleri için gerekli olan mama ve suyu sağladı. Bu anlar ise cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya üzerinde paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptı. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hemen bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Yangın mağdurları yıl sonuna kadar suya para ödemeyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeye göre haziran ve temmuz aylarında meydana gelen orman yangınlarından etkilenen abonelerden yıl sonuna kadar su faturası bedeli alınmayacak.

Hastane kantininde silahlı saldırı: Yaralılar var!

Kötü haber Tokat’tan geldi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi kantininde, boşanma aşamasında olduğu kadını tabancayla vuran Zeki A., kadının yanında bulunan arkadaşını da yaraladı.

55 bin markette Cumhur Reyonu

Yeni Şafak Gazetesi’nin 21 Ağustos 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler… Cumhur Reyonu fahiş fiyatı engeller Yıllık gıda enflasyonunun yüzde 27,95 gibi yüksek bir seviyede seyretmesi tüketicilerin alım gücünü zorlarken …

Kurtulmuş’tan İYİ Partili Yüksel’e tepki: Açık bir provokatörlüktür

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş süreç komisyonunun 5’inci toplantısı öncesi yaptığı konuşmada İYİ Partili Yüksel Arslan’a tepki göstererek “Konuşulmamış konuları konuşulmuş gibi ortaya koymak açık bir provokatörlüktür.” dedi.

Numan Kurtulmuş: Süreci zehirlemek isteyen grupların varlığını biliyoruz, dünkü bir-iki gelişme bu uyarımızda ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu

Numan Kurtulmuş: Süreci zehirlemek isteyen grupların varlığını biliyoruz, dünkü bir-iki gelişme bu uyarımızda ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu

Kayserispor İlk Maçında Takdir Topladı

Kayserispor, Başakşehir ile berabere kalarak 1 puan aldı ve oyuncularının performansı ile alkış aldı.