Türkiye’nin bazı bölgeleri soğuk hava koşullarıyla mücadele ederken, Antalya’da yaz mevsimi çoktan kapıyı çaldı. Hava sıcaklıklarının 21 dereceye ulaştığı şehirde, deniz suyu sıcaklığı ise 18 derece olarak ölçüldü. Sıcak havadan bunalan birçok kişi, soluğu sahilde aldı. 12 Nisan 2026 tarihli habere göre, Konyaaltı Sahili’nde tatilciler ve yerli ziyaretçiler yoğun bir kalabalık oluşturdu.
Güneşli havayı avantaja çeviren tatilcilerden bazıları denize girmeyi tercih ederken, bazıları plajda güneşlenmeyi ve evcil hayvanlarıyla gezmeyi tercih etti. Aileleriyle yürüyüş yapanlar ve ayakta kürek sörfü yapan gençler, sahildeki hareketliliğe renk kattı. Ayrıca, sahilin doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen gençler, falezlerin altında yer alan 6 metrelik kayalıklardan suya atlayarak adrenalin dolu anlar yaşadı.
Konyaaltı’ndaki bu yoğunluk, dron ile havadan görüntülenerek, yaz mevsiminin başlangıcının coşkusunu gözler önüne serdi. Bu sıcak havaların ve plaj keyfinin tadını çıkaran herkes, Antalya’nın büyüleyici atmosferinde güzel anılar biriktiriyor.