Ferdi Tayfur için Uganda’da yas. ‘Yüreğim yanar yanar’ diye bağırarak ağladılar

Ferdi Tayfur Hayranları Ugandalı Çocuklar İçin Hayır Yemeği Düzenledi

Arabesk müziğin önde gelen ismi Ferdi Tayfur için hayranları, Uganda’da bir hayır yemeği etkinliği düzenledi.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur’un hayranları, onun anısını yaşatmak için bir araya geldi ve yardımlaşma derneği aracılığıyla Uganda’da özel bir etkinlik düzenledi.

Yardımsever hayranlar, yemeğe katılan çocuklarla birlikte Ferdi Tayfur için dualar okudu ve onun için hatim indirdi. Bu duygusal anlara tanıklık eden çocuklar, sanatçının müziğiyle büyülendi.

Ayrıca, çocuklar etkinlikte “Hani en sevdiğini kaybettiğinde için yanar ya, ben de seni kaybettim ağlarım şimdi… Mekanın cennet olsun, seni unutmayacağız. Bir gün gitsen bile hatıran yeter, sevgin her yerde” ifadelerinin yer aldığı özel bir pankart açarak duygularını dile getirdiler.

Ferdi Tayfur’un ölümünden sonra düzenlenen bu etkinlik, sanatçının müziği ve insanlığıyla bıraktığı derin izleri bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Sevenleri, onun anısını daima yaşatacaklarını belirtti.

Related Posts

İş vaadiyle Rusya’ya gitti: Kendini savaşın ortasında buldu

Kübalılar, sosyal medyada yayınlanan ve iş vaadinde bulunan ilanlara başvurdu. İş ilanıyla Rusya’ya giden Kübalılar, kendilerini savaşın ortasında buldu. Yunanistan’ın başkenti Atina’ya kaçmayı başaran 37 yaşındaki Francisco Garcia, yaşadıklarını anlattı.

AKP’li üyenin ‘Türkiye hukuk devletidir’ çıkışı belediye meclisini güldürdü

Çanakkale Belediye Meclisi’nde AKP’li üyenin “Türkiye demokratik bir hukuk devletidir” ifadeleri, diğer üyeleri güldürdü. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, AKP’li üyeye “Sen bizi güldürdün, Allah da seni güldürsün” dedi.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Meclis Komisyonu’ndan geçti: En düşük emekli aylığı 16 bin 881 TL’ye yükseltilecek

Meclis Komisyonu’ndan geçti: En düşük emekli aylığı 16 bin 881 TL’ye yükseltilecek

Cephede hayatını mıknatıs kurtardı: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna’da cephe hattında geliştirilen yeni manyetik cihaz, şarapnel yaralanmalarında devrim oluşturdu. Ukraynalı bir askerin kalbine saplanan metal parça, mıknatısla çıkarıldı.

Ümraniye’de iş yerine el bombası atıldı: Saldırıda 1 kişi yaralandı

İstanbul Ümraniye’de sabah saatlerinde bir iş yerine kasklı bir kişi tarafından el bombası atıldı, olayda iş yeri sahibi hafif yaralandı. Saldırganın bombayı atıp hızla uzaklaştığı belirlenirken, dükkanda maddi hasar oluştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı, yaralı iş yeri sahibi ayakta tedavi edildi.