Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Neler Oluyor

Neler Oluyor haberleri ve gündem başlıkları

Neler Oluyor

Neler Oluyor haberleri ve gündem başlıkları

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Stratejik Adım: Gürsel Tekin’in Yardımcılarıyla Buluştu

By Mehmet Yıldız
20 Mayıs 2026 1 Min Read
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Stratejik Adım: Gürsel Tekin’in Yardımcılarıyla Buluştu için yorumlar kapalı

Siyasi arenada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım atanan heyette bulunan Gürsel Tekin’in yardımcıları Zeki Şen ve Erkan Narsap, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Narsap, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmeye ait bir fotoğrafa yer vererek, “Bu yolda bizimle omuz omuza yürüyen, yüreğini ortaya koyan tüm yoldaşlarımıza minnettarız,” ifadelerini kullandı.

“PARTİMİZİN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜK”
Ziyaretle ilgili detayları aktaran Narsap, “Bugün, İstanbul İl Çağrı Heyeti olarak 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Ülkemizin geleceğini, İstanbul’un sesini ve partimizin yarınlarını samimiyetle konuştuk. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” dedi. Narsap, sözlerine şöyle devam etti: “Umudun beklediği milyonların bizden talep ettiği şey, suskunluk değil cesaret, teslimiyet değil büyük bir mücadeledir. Kişisel çıkarlar yerine, birbirimize sıkı sıkıya sarılacağımız bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var. Zor zamanlarda başını öne eğenleri ve sorumluluktan kaçanları, örgütümüzün ve halkımızın vicdanına emanet ediyoruz. Tarih kimin nerede durduğunu yazacak; bu halk asla unutmayacaktır. Cumhuriyet’in kurucu değerlerini halkımızla birlikte, sokak sokak, meydan meydan yeniden canlandıracağız. İnancımız tam, kararlılığımız sarsılmaz.”

Narsap, sözlerinin sonunda, “Herkes bilsin ki; bu çınar devrilmez. Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değildir ve asla teslim alınamaz!” diyerek güçlü bir mesaj verdi.

KURULTAY DAVASINDA YENİ GELİŞMELER
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı davasının istinafa taşınmasının ardından gündeme yeniden gelen ‘mutlak butlan’ kararı tartışılırken, Kılıçdaroğlu ile kayyım heyetinin yaptığı görüşme dikkatleri üzerine çekti. Uzmanlar, eğer mahkeme ‘mutlak butlan’ kararı verirse, Kılıçdaroğlu’nun partiye yeniden liderlik etme şansının doğabileceğini belirtiyor.

Author

Mehmet Yıldız

Follow Me
Other Articles
Previous

Sadece 500 Kişiye Ait: Dünyanın En Nadir Diplomatik Pasaportu

Next

Çin’de Tarihi Zirve: Şi ve Putin’den Batı’ya Sert Mesajlar

SON YAZILAR

  • Bilecik’te Pazaryeri-Karaköy arasına yapılacak duble yol için süreç başladı
  • Alman otomobil devi açıkladı: Yok satan modeli Bursa’da üretilecek
  • Bakanlık açıkladı: Hanelerde elektrik tüketimi 2 katına çıkacak
  • Vali Sözer, Çerkeşli Köyü’nde vatandaşlarla buluştu
  • 2026 Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? Ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
  • Maaşlarda “eşit zam” dönemi bitiyor: 2027’de yeni ücret modeli geliyor
  • ABD’de dört eyalet Meta’dan 1,4 trilyon dolar ceza istiyor
  • Son Dakika | Madenciler Enerji Bakanlığı önünde gözaltına alındı
  • TİGEM’de Tritikale Hasadı Başladı
  • Tayland’da kamu binasına silahlı saldırı: Eski milletvekili gözaltında

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (925)
  • Ekonomi (91)
  • Haber (323)
  • Sağlık (105)
  • Teknoloji (49)
Copyright 2026 — Neler Oluyor. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
adana escort
adana escort